Sierd de Vos donderdagavond 14 december gastspreker

Op donderdagavond 14 december 2017 komt Sierd de Vos als gastspreker naar de kantine van Sportclub Wesepe. Sierd de Vos is een Nederlandse sportverslaggever. Hij staat bekend om zijn kennis van het Spaanse voetbal alsook zijn unieke stijl als voetbalcommentator. Zo informeert hij de kijkers graag over de plaatselijke restaurants, gebouwen en het weer, heeft hij een grote liefde voor Atletico Madrid en is hij doorgaans goed geïnformeerd over het privéleven van alle voetballers. Op donderdag 14 december zal er een vraag antwoord gesprek zijn tussen Bert van Losser en Sierd de Vos. Uiteraard is een ieder van harte welkom om te komen luisteren naar Sierd “Koekoek” de Vos. De avond start om circa 20.30 uur in de kantine van sportpark de Muggert.

 

Scroll to Top