Verkeerde datum kerstmusical

Het blijkt dat de verkeerde datum voor de kerstmusical van de OBS A. Bosschool staat vermeld in de dorpskrant; het had donderdag 21 december moeten zijn (i.p.v. vr 22 dec). Maar dat is uiteraard geen probleem, want bij deze zijn we alsnog op de hoogte! Dus zet het in je agenda!
Donderdag 21 december is de kerstmusical “Kouwe Kerst” in Het Wapen van Wesepe. Het gaat over een broer en zus die tijdens kerst thuiskomen, maar geen sleutel bij zich hebben. Vader en moeder zijn niet thuis dus moeten de kinderen buiten op het stoepje wachten. Tijdens het wachten komen ze in contact met allerlei bijzondere figuren die langskomen.

De kinderen van groep 5/6 van de OBS A. Bosschool Wesepe hebben een rol in de musical en de andere groepen doen een lied. U komt toch ook kijken? Op 21 december dus

Scroll to Top