Bianca Bekedam per 1 maart 2018 terug op Het Wapen van Wesepe

Op 1 maart 2018 keert bekend gezicht terug op Het Wapen van Wesepe. Vanaf dat moment neemt Bianca Bekedam de scepter over van Timo Roescher. Bianca Bekedam zal dagelijkse te vinden zijn in Het Wapen van Wesepe en wordt ondersteund door haar man Arjan, uitbater van De Leeren Lampe in Raalte en eigenaar van Bekedam Food & Events.

Peter Haarman, de laatste jaren al succesvol kok bij Het Wapen, zal nu een vaste (deeltijd)aanstelling krijgen. Bekedam gaat zich net als voorheen richten op feesten en partijen, vergaderingen, het verenigingsleven en het café. Voor de catering is er nauwe samenwerking met Bekedam Food en Events. Door deze continuering is tevens het maatschappelijke gebruik van Het Wapen van Wesepe voor de toekomst gewaarborgd.

Roescher gaat verder met zijn evenementen- en organisatiebureau Beleef Events, waar ook zijn passie ligt. Tot het moment van overname gaan Timo en zijn team op volle kracht door met het bedienen van de bestaande en nieuwe relaties. Bekedam is per heden reeds beschikbaar voor het maken van afspraken voor na 1 maart 2018.

Stichting Zalencentrum Wesepe, die een beheerovereenkomst heeft met pandeigenaar Gemeente Olst-Wijhe, wil Timo hartelijk bedanken voor de prettige samenwerking de afgelopen twee jaren en wenst Bianca heel veel succes met Het Wapen van Wesepe.

Voor vragen kunt u contact opnemen met:
Bianca Bekedam
Arnold Nijland

Scroll to Top