Doet ook Wesepe mee aan de online supermarkt trend?

Heb jij de boodschappen al eens online bestelt? Uit onderzoek van het GFK blijkt dat liefst 1 op de 7 Nederlanders al eens bij de internet-supermarkt bestelt, en de boodschappen regelmatig laat thuisbezorgen. Maar hoe staat het er voor in Wesepe? Kan ik als inwoner van Wesepe ook al online mijn boodschappen bestellen en het laten thuisbezorgen? Boodschappenspot.nl bekeek voor ons de actuele mogelijkheden. De uitkomsten vind je hieronder.

De nieuwe supermarkten
Zal de supermarkt op termijn compleet verdwijnen? Vermoedelijk niet. Deskundigen verwachten dat er altijd een grote groep mensen blijft die het leuk vindt om naar de supermarkt te gaan. Zelf je (verse) producten kiezen en even een praatje maken zijn voor veel mensen namelijk erg belangrijk. De website Boodschappenspot.nl vergelijkt online supermarkten en bekeek welke supers boodschappen bezorgen in Wesepe. Inwoners van Wesepe kunnen op dit moment gebruik maken van de volgende bezorgdiensten: PLUS Heeten en Ekoplaza. Helaas hebben de AH, Jumbo & Coop nog geen bezorgservice in de regio. Aldi en Lidl bezorgen sowieso niet aan huis.

PLUS Heeten
Min. bestelbedrag: €25
Bezorgkosten: vanaf €6,00
Pick-up kosten: vanaf €2,50

Hoewel er in Wesepe geen PLUS te vinden is, kunnen inwoners van Wesepe toch profiteren van de PLUS bezorgdienst. Hiervoor selecteer je de PLUS in Heeten. Ze bieden ook een Express Service, je hebt de boodschappen dan binnen 2 uur in huis. Hiervoor betaal je €2,50 extra.

Andere supermarkten
Wil je de tarieven van bijvoorbeeld Ekoplaza of andere bedrijven met elkaar vergelijken? Bekijk dan eens het supermarkt overzicht op boodschappenspot.nl. Hier vind je een tabel met alle supermarkten die in Nederland actief zijn. Je kunt de bezorg- & afhaalkosten bekijken en daarnaast uitzoeken wat het minimale bestelbedrag is.

Maaltijden bezorgen
Niet alleen is online boodschappen doen voor jonge mensen, studenten en gezinnen een uitkomst; ook de ouderen kunnen ervan profiteren. Voor de mensen die geen kant en klaar maaltijden willen nuttigen, maar nog prima zelf kunnen koken, is de bezorgservice een uitkomst. Ook senioren in Wesepe kunnen dit uitproberen bij bijvoorbeeld de PLUS of Ekoplaza. Zo kunnen ze langer zelfstandig blijven wonen en functioneren.

Geef je mening!
Wij zijn benieuwd wat jij vindt van het online boodschappen doen. Heb jij zelf al eens een internet supermarkt gebruikt? Lijkt het je handig? Wat vind jij persoonlijk de voor- en nadelen van deze service? Reageer of discussieer hierover verder via Facebook!

Scroll to Top