Zaterdag 30 september Jubileumconcert Cantorij

De Cantorij van de Protestantse Gemeente Wesepe bestaat 25 jaar! Dit jaar is het 25 jaar geleden dat de cantorij van de Protestantse Gemeente Wesepe werd opgericht. Al 25 jaar ondersteunt daarmee de cantorij de erediensten in de Nicolaaskerk in Wesepe. Al die jaren onder de inspirerende leiding van de organiste/cantrix Corinne Ovinge-Best. Zo’n jubileum kan natuurlijk niet ongemerkt voorbijgaan. Vandaar dat er op zaterdag 30 september een feestelijk concert wordt gegeven, waarvoor iedereen die belangstelling heeft voor dit soort muziek van harte wordt uitgenodigd.

Naast het gewone repertoire zal er ook instrumentale muziek ten gehore gebracht worden. Uiteraard zal ook gemeentezang niet ontbreken.  Na afloop van het concert is er een borrel met een hapje en een drankje. De toegang is gratis.  Wij hopen dat zoveel mogelijk mensen dit feest met ons mee komen vieren, dus houdt u deze datum vrij!

In het kort:
Waar:  Nicolaaskerk, Wesepe
Wanneer: Zaterdag 30 september 19.30 u, kerk open 19.00 uur
Toegang: gratis
Na afloop: hapjes en drankjes

Scroll to Top