Tennistoernooi

Zoals jullie wellicht gewend zijn, staat er in september altijd de STIPP Cup gepland. Ook dit jaar zal dit toernooi gespeeld worden maar dan onder een andere naam.  De organisatie van de STIPP heeft een nieuwe sponsor gevonden waardoor de naam zal veranderen in de Overweg Cup. Dit gezellige toernooi wordt georganiseerd door de tennisverenigingen in Olst, Wijhe en Wesepe. De wedstrijden zullen dan ook op de verschillende parken gespeeld gaan worden.

Wilt u uw tenniskrachten eens meten met tennisgenoten uit Olst en Wijhe, schrijf u dan nu in. Gaat u liever niet alleen, overleg dan met uw tennismaatje en schrijf u in voor het dubbelspel.

Voor meer informatie en het inschrijven, ga naar https://www.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=BDF7A117-4944-4A1285DF-A80AAB90AFFB Inschrijven voor dit gezellige toernooi kan tot 10 september. Op naar een mooi tennistoernooi en alvast veel tennisplezier gewenst!

Scroll to Top