Flierman volgt Middeldorp op als voorzitter Sportclub Wesepe

Donderdagavond 28 september werd de algemene ledenvergadering van Sportclub Wesepe in de kantine van de sportvereniging gehouden. Tijdens deze avond  vond een historische moment plaats.  Na 15 jaar algemeen voorzitter te zijn geweest gaf Joop Middeldorp de voorzittershamer door aan de nieuwe voorzitster Heleen Flierman. Daarmee heeft  Sportclub Wesepe een nieuwe voorzitster en tevens is Flierman de eerste vrouwelijke voorzitster van de vereniging sinds de oprichting.
Middeldorp blijft nog wel actief binnen de vereniging in andere commissies en activiteiten van de vereniging.  Heleen Flierman zwaait vanaf heden de septer over de algemene vereniging . De afgelopen jaren deed ze dit al in het bestuur van de handbal afdeling van Sportclub Wesepe.

Airplay Sport in gesprek met Heleen Flierman en Joop Middeldorp: -klik hier-

Scroll to Top