Appelactie 29 en 30 september

Met de hulp van veel vrijwilligers wordt door de Protestantse Gemeente Wesepe ook dit jaar weer een appelactie gehouden. Op vrijdagmiddag/avond 29 en zaterdag 30 september zullen vrijwilligers in Wesepe en directe omgeving bij iedereen aanbellen en vragen appels te kopen ten bate van het onderhoud van de monumentale Nicolaaskerk.

Vorig jaar konden we de opbrengst van de actie goed gebruiken voor de restauratie van de luidklokken die nu weer in volle glorie in de toren hangen. Maar bij een kerkgebouw van bijna 7 eeuwen oud is altijd onderhoud nodig dus blijft een bijdrage aan dit fonds hard nodig.  Wilt u dus bij het doen van uw boodschappen rekening houden met deze actie? Voor de prijs hoeft u het niet te laten. Die zal net als vorig jaar zijn € 5,00 voor 4 kilo appels. Voor de kleine eters zijn er ook halve zakken te koop.

Wij vertrouwen erop dat u onze appelventers met open armen zult ontvangen en dat ze zo snel mogelijk “los” zullen zijn.  Als u de appelverkopers hebt gemist, dan kunt u ook in de week daarna nog appels afhalen bij de familie den Duijf, Boxbergerweg 71, (tel. 0570 532272). In Heeten kan dat door bestellen bij de familie Flierman (tel. 0572 380477). Bij voorbaat onze dank voor ieders medewerking. De kerkrentmeesters

Scroll to Top