Wie wordt Wesepenaar van het jaar 2017?

Het afgelopen jaar werd Joke Brouwer gehuldigd tot Wesepenaar van het jaar. Haar naam is vereeuwigd met een naambord op het gazon voor de Klompenmaker en met een tegel op ons dorpsplein samen met die van Anton en Annet Niemeijer (2015), Anton Grotentraast (2014), Fred Dijkgraaf (2013), Marian Jalink (2012),  Stien Kok (2011), Gerrit Dieperink (2010), Ben Bosman (2009) en Jan Wichems (2008). Ook dit jaar wordt weer “de Wesepenaar van het jaar” gekozen. Niet alleen verenigingen, ook u als inwoner van Wesepe kunt iemand voordragen.

Iedereen uit de Weseper gemeenschap, jong of oud, kan genomineerd worden maar ook verenigingen, groepen of teams kunnen die iets bijzonders hebben gepresteerd in het afgelopen jaar.  Belangrijk voor de toekenning zijn natuurlijk de argumenten waarom u vindt dat deze persoon of groep de titel “Wesepenaar van het Jaar 2017” verdient.

De geheime Raad van Wijzen beoordeelt alle nominaties, weegt de motivaties en  kiest uiteindelijk “de Wesepenaar van het Jaar”.  Wie het is geworden blijft geheim tot 11 augustus 2017. Op de vrijdagavond tijdens de Weseper kermis wordt bekend gemaakt wie de titel in 2017 mag dragen.

Stuur voor 10 juli 2017 het volledig ingevulde nominatie formulier naar info@zomerfeestenwesepe.com.

Scroll to Top