21 juni informatiebijeenkomst over nieuwe Buurtbuslijnen (Olst, Wesepe en Heeten)

Op woensdag 21 juni staan de deuren van het Trefpunt in Heeten wijd open voor de nieuwe vrijwilligers van Buurtbus vereniging Salland. Zij komen voor een eerste kennismaking, zowel met de projectleider, de gemeente, de provincie en Syntus. Ook leuk vrijwilligerswerk doen voor de nieuwe Buurtbus? Meld u dan deze week nog aan, dan bent u vanaf het begin bij de nieuwe lijn betrokken.

De nieuwe Buurtbusverenging Salland krijgt 2 lijnverbindingen, te weten Olst-Wesepe-Heeten-Raalte en Heeten-Deventer. Er worden gereden met bussen (8 personen) van Syntus via een gewone dienstregeling. Chauffeurs hebben aan een rijbewijs B genoeg, en werken via een schema dat vooraf wordt opgesteld en rekening houdt met een ieders beschikbaarheid. De bussen gaan in het najaar van dit jaar rijden.

Informatiebijeenkomst

Op 21 juni start de bijeenkomst om 19.30 uur. Al 40 vrijwilligers gaven zich op, maar, doordat er met 2 lijnen gereden wordt kunnen er zeker nog vrijwilligers bij. Met name uit de regio Heeten voor de lijn Heeten-Deventer zoeken wij nog nieuwe vrijwilligers. Mocht u belangstelling hebben, en u bent niet ouder dan 70 jaar, meld u aan en bezoek de informatiebijeenkomst!

Aanmelden kan via: info@pbheeten.nl Voor meer informatie kunt u bellen met Wim Jansen, tel: 06 52536473
Ook kunt u zich aanmelden via: Karin Köster: info@indeweer.nl of bel: 06 3657855 (Start van de Buurtbussen najaar 2017).

Scroll to Top