Gevarieerd programma concours de Hunneruiters

HunneruitersOf je nu jong of oud bent, beginner of gevorderde, individueel of met een groep: Zaterdag 27 en zondag 28 mei organiseren de Hunneruiters uit Averlo een paardenconcours cq een pony concours. Voor iedere paardenliefhebber is er wel een onderdeel waarin je kunt starten.  En voor het publiek is er veel te zien.

Voor ruiters en amazones van de paarden uit kring Salland is dit een  selectiewedstrijd ter voorbereiding op de kringkampioenschappen. Alle onderdelen van BB tot ZZ dressuur en BB tot ZZ springen komen aan bod.  Daarnaast zullen  er  een aantal  landelijke rijverenigingen  hun kunsten gezamenlijk laten zien en starten met een 4- of een 6-tal.
Aan het einde van de middag is er voor de recreanten een dressuurwedstrijd en wordt er in 2 springparcoursen gestreden om de beste  40+ springruiter/amazone.  Dit laatste is een onderdeel van de competitie Sallandse 40+ cup.
De zondag staat in teken van de ponyruiters en amazones.  In de ochtend gaat de dressuur en springen van start en begin van de middag zullen de alle kleinsten/ beginnende ruiters en amazones starten in de Bixie rubriek. Deze Bixie is onderdeel van de Open Bixie kampioenschap Salland. Hier doen de ponyclub Heeten en Broekland aan mee.

Kom een kijkje nemenConcours Hunneruiters

Wilt U een kijkje komen nemen en even de gezellige sfeer proeven bij de Hunneruiters Averlo. Kom dan 27 en 28 mei naar ons concoursterrein aan de Brandkoeleweg 2 te Lettele. Je kunt ons tevens volgen op www.hunneruiters.nl en op Facebook.

Scroll to Top