Dagtocht ouderensoos woensdag 17 mei

Beste Senioren van Wesepe e.o. Ook dit jaar is het ons weer gelukt om een mooie dagtocht voor u te kunnen samenstellen. De reis is op woensdag 17 mei, vertrek om 09.00 uur vanaf het “Wapen van Wesepe”. Opgave t/m 12 mei. Kosten € 50,- Inclusief afsluitend diner vanaf 17.00 uur in het Wapen van Wesepe.

We gaan met de bus van de TCR richting Lievelde, naar Museumboerderij “Erve Kots ”. We worden daar ontvangen met koffie en krentenbrood, vervolgens bekijken we de boerderij met het erf, en ook is er de mogelijkheid om in het winkeltje iets te kopen. De lunch gaan we daar ook gebruiken, er zal ons een overheerlijke pannenkoek worden geserveerd!

Om 14.00 uur vertrekken we weer, en dan gaan we onder begeleiding van een gids een mooie rondrit maken door de Achterhoek. We zien kastelendorp Vorden met haar 8 kastelen, heel veel natuur, boerderijen en rustieke dorpjes aan ons voorbij gaan. In de bus krijgt u iets te drinken, en een versnapering. Als het 16.00 uur is stapt de gids uit, en wij gaan weer richting Wesepe.

Tegen 17.00 uur hopen we hier weer te zijn, en zal Timo ervoor zorgen, dat er bij hem in het “Wapen van Wesepe” een overheerlijk afsluitend diner voor ons klaar zal staan. Dus mensen……………..het beloofd weer een mooie en gezellige dag te worden.

Geef u snel op, en neem gezellig uw broer, zus, buurman, buurvrouw, vriend of vriendin mee. Iedereen (dus ook de wat “jongere” oudere) is van harte welkom. De kosten voor deze geheel verzorgde dag zijn € 50,00. Opgave t/m 12 mei: Tijdens de eetprojecten bij Mientje Lam, of bij Erna Albers tel. 0570-531103, mail: alberswesepe@erveklijnevink.nl

We hopen jullie op de 17de mei te mogen begroeten.

Mochten er vragen zijn dan horen we dat graag.

Hartelijke groet,

Commissie Ouderensoos Wesepe e.o.

PS: We zullen op die dag enkele reserve rollators / rolstoelen meenemen

 

Scroll to Top