Labor film Wesepe 2018

Labor heeft het plan opgepakt om een nieuwe film te maken over en rond Wesepe. We gaan een jaar in beeld brengen over wat er zoal gebeurt en te zien is. Aangezien het maken van een film heel veel tijd vergt willen wij eigenlijk proberen om de film te laten maken door zoveel mogelijk Wesepenaren. Iedereen kan stukjes film of foto’s aanleveren en dat kan van alles zijn.

Een activiteit, een speciale gebeurtenis of een mooi stukje over het dorp en omgeving. Een filmpje over jou vereniging of clubje. Over een winkel of bedrijf. Dus als je vindt dat jouw filmpjes of foto’s niet mogen ontbreken in de Laborfilm van 2018 zorg dan dat deze terecht komen bij Fred Dijkgraaf. Dit kan gestuurd worden naar freddijkgraaf@gmail.com of verstuurd worden via www.wetransfer.com. Je kunt materiaal ook op een usb stick zetten en afgeven bij Fred Dijkgraaf, Sichemstraat 8 8024 AK te Wesepe. Krijg je weer zo snel mogelijk terug. Heb je nog vragen bel dan 06-248101840.

Scroll to Top