Gezocht: kassahulpen zwembad de Oase Heeten

We kunnen nog nieuwe kassahulpen gebruiken. Ben je bereid dit zwemseizoen tenminste 5 dagdelen bij de kassa van het zwembad te zitten voor kaartverkoop en overige bijkomende werkzaamheden, meld je dan aan op onderstaand mailadres. Ook vutters / gepensioneerden zijn van harte welkom om deze diensten te draaien.

Iedereen wordt in overleg ingeroosterd op dagdelen naar zijn of haar keuze. In verband met het maken van het rooster ontvangen we je aanmelding graag voor zaterdag 15 april 2017. We hebben jullie hulp hard nodig om er weer een veilig, fijn en gezellig zwemseizoen van te maken! Indien je al vrijwilliger bent, en je mailadres is gewijzigd, wil je dan je nieuwe mailadres ook doorgeven via onderstaand mailadres. Bij voorbaat dank. Voor nadere info: www.zwembadheeten.nl of badkader@zwembadheeten.nl

Bestuur Zwembad “de Oase” Heeten.

Scroll to Top