Survivalrun Wesepe op naar de 2000 deelnemers

SurvivalOp zondag 26 maart wordt in Wesepe voor de 19e keer Survivalrun Wesepe georganiseerd. Dit jaar doorbreekt de teller van het aantal deelnemers zeer waarschijnlijk voor het eerst de 2000. Een flinke mijlpaal dus en deelnemers genoeg om aan te komen moedigen.

Ini-mini run 2017
Voor de allerjongste (4 tot 8 jaar) is er ook dit jaar weer de Ini-mini run, een leuk parcours van 1 km lang.
Hiervoor kan op de wedstrijddag ook nog worden ingeschreven!
De starttijd is vanaf ongeveer 14:30 uur.

Starttijden
Starttijden wedstrijdlopers
Starttijden recreanten

Parkeren
De organisatie hoopt dat toeschouwers op 26 maart allemaal de weg naar Wesepe vinden om dit geweldige sportevenement mee te maken. In en om Wesepe is op de dag van de run bewegwijzering aanwezig om bezoekers naar de verschillende parkeergelegenheden en het start/finish terrein te leiden.

Klik hier voor de Survivalkrant

Scroll to Top