Nicolaasconcert: Fuse

Fuse sluit het seizoen Nicolaasconcerten af. In het laatste concert van dit seizoen viert De Nicolaasconcerten haar vijfjarig bestaan nog één keer zeer uitbundig met een optreden van Fuse op zaterdag (!) 1 april. Aanvang: 15.00 uur (14.30 uur is de deur open) Locatie: Nicolaaskerk, Ds. E. Kreikenlaan 3 in Wesepe. Entree € 20 (inclusief consumptie)

Muziekliefhebbers kennen deze veelzijdige groep als huisband van Podium Witteman. Ook traden zij regelmatig op bij De Wereld Draait Door en Radio 4.Wat Fuse in Wesepe ten gehore zal brengen is een verrassing. Maar zeker is dat deze zes musici, met de ietwat ongewone bezetting van strijkkwartet, contrabas en percussie, een gevarieerd programma brengen met elementen van klassieke muziek, rock, jazz en folkmuziek, waarin Bartók, Ravel, maar ook Frank Zappa, Nils Frahm en Edgar Meyer hun sporen hebben nagelaten. Mis het niet en reserveer snel! Kaarten zijn verkrijgbaar aan de deur of via www.denicolaasconcerten.nl

Scroll to Top