CIF start met de aanleg van glasvezel in Salland

De aanleg van glasvezel in het buitengebied van Salland gaat op 4 april van start. VolkerWessels Telecom is de aannemer die de aanleg van glasvezel voor zijn rekening gaat nemen. De inwoners van Salland zullen door de aannemer geïnformeerd worden over de graafwerkzaamheden.

Ook worden inwoners geïnformeerd over de plaatsing van de glasvezelaansluiting thuis.

Het gaat in Salland om huishoudens en bedrijven in de gemeenten Deventer, Raalte, Olst-Wijhe en enkele aansluitingen uit Zwolle en Dalfsen, in totaal zo’n 5.000 huishoudens. De aannemer start met de aanleg in Salland Noord en gaat vervolgens door in Salland Zuid.

Gedetailleerde planning aanleg Vanaf 4 april zal er een gedetailleerde planning op de website www.glasvezelbuitenaf.nl te vinden zijn. Hier is ook meer informatie te vinden over het aanlegproces.

Aanmelden kan nog steeds! Voor de bewoners die zich nog niet hebben aangemeld voor een glasvezelabonnement; het kan nog steeds! Het aanbod is ongewijzigd en bestaat uit een maandelijkse vastrechtvergoeding van € 9,97 en een abonnement bij één van de dienstaanbieders. Omdat de deadline van de vraagbundelingsperiode voorbij is betalen zij wel een eenmalige aansluitbijdrage van € 239,00. De aanmelding verloopt via de dienstaanbieders.

Scroll to Top