De verdwijning van de mislukte barbie! 9 april

Zondag 9 april a.s. spettert Jong Tempo het toneel af met ‘De verdwijning van de mislukte Barbie’, gebaseerd op het bekende boek van Jacques Vriens. Een verhaal vol spanning maar vooral ook heel veel humor, dat je niet wilt missen! Locatie: Het Wapen van Wesepe. Aanvang: 14.00 uur Entree € 5,- (volwassenen) € 2, 50 (kinderen t/m 12 jaar) Save the date!

Eefie, Pepijn, Joost en Nina wonen in de ‘Korenwolf’, het hotel van hun ouders. Samen met oma, die er ook een kamer heeft, vormen ze de Bende van de Korenwolf. Op een dag komen er nieuwe gasten: een rijk echtpaar met hun nogal verwende dochtertje. De man vindt het knusse hotelletje erg leuk maar de vrouw en het dochtertje vinden het maar een armoedige boel en willen snel weer weg. Na veel geruzie blijven ze. Het meisje is zo opgetut dat ze wel een barbie lijkt, maar dan een mislukte. Als ze Eefie in de gang tegenkomt doet ze heel stom. Het kan de bende dan ook niks schelen als de barbie even later op de parkeerplaats zit te huilen. Tót haar ouders een uurtje later melden dat hun dochter verdwenen is. Paniek!

Er volgt een zoekactie en het wordt zelfs even eng als blijkt dat er een rare zwerver in de buurt rondhangt, maar de barbie blijft spoorloos. Tot de Bende haar per ongeluk vindt… Dan blijkt dat de barbie eigenlijk een verdrietig en ook best wel lief meisje is dat niet meer op kan tegen het eeuwige geruzie van haar ouders. De Bende zou de Bende niet zijn als ze niet een verrassend plan bedenkt om die ouders eens en voor altijd duidelijk te maken dat het zo niet langer gaat…!

www.tempowesepe   | Volg ons ook op Facebook: Tempo Wesepe

 

 

Scroll to Top