Oud papier brengen in 2017!

Oud papierOud papieractie Harmonie-P.G.Wesepe wordt veranderd. Sinds jaar en dag wordt in Wesepe en omstreken het oud papier verzameld. Eerstvolgende keer zaterdag 28 januari.

De opbrengst daarvan gaat naar de Muziekvereniging ‘De Harmonie’ en naar het fonds onderhoud gebouwen van de Protestantse Gemeente Wesepe.Dat is voor beide instellingen een goede manier om hun financiële positie te versterken. Het werven van nieuwe vrijwilligers is een lastige zaak, terwijl de huidige vrijwilligers steeds ouder worden. We hebben daarom moeten besluiten een wijziging aan te brengen in de grote ophaalactie, die halfjaarlijks wordt gehouden. Juist voor die grote actie zijn namelijk heel veel vrijwilligers nodig. Vanaf 2017 zal deze grote ophaalactie niet meer uitgevoerd worden. De gewone inzamelactie blijft gewoon doorgaan. Wij vragen u daarom het papier dat u opgespaard hebt, op de laatste zaterdag van de maand zelf naar de containers te brengen. De containers staan op het vertrouwde adres van de familie Niemeijer (Ds. Kreikenlaan 10). We beginnen dan om 9.00 uur en om 12.00 uur worden de containers gesloten. Mocht u om gezondheidsredenen of bv. omdat u geen vervoer hebt, het papier niet zelf kunnen wegbrengen, dan kunt u bellen of mailen met Erna Albers (531103; albalb@hetnet.nl). Dan maken we een afspraak om het op te komen halen. U hoeft dus niet met het papier te blijven zitten. We vertrouwen erop dat het recyclen van het oude papier hierdoor gewoon kan doorgaan, in het belang van het milieu en onze financiën! Erna Albers (Harmonie) Evert van den Broek (PG Wesepe) NB. We ontvangen het papier graag in handzame (niet te grote) papieren dozen; grote losse stukken karton graag gebundeld.

Scroll to Top