Jong ruitertalent bij de Hunneruiters

HunneruitersVanaf 7 januari gaat er een nieuwe beginnersgroep van start. Jonge beginnende ruiters en amazones krijgen les van een ervaren en bevoegd instructeur.

Ingrid Brandenburg, ook Personal Coach voor ruiters (Equimental), geeft al jaren individueel les en aan groepen kinderen en volwassen bij Manege stal de Eik te Holten. Wij zijn blij dat we haar op deze wijze weer kunnen betrekken bij onze groeiende vereniging. ‘Zij is altijd lid geweest dus weten we wat we aan haar hebben’.
De beginnende leden hebben allen hun eigen pony en gaan spelenderwijs aan de slag om hun talenten verder te ontwikkelen. We voeren met deze groep stapsgewijs het niveau steeds verder op.
Zijn ze voldoende gevorderd dan kunnen zij aansluiten bij de reguliere lessen op de dinsdagavond van 18.30 – 21.30 uur. Deze lessen worden door de ervaren en succesvolle amazone en instructeur Lizette Dul verzorgd en vinden in winterperiode ( 1 november – 1 april) plaats in de binnen manage Steendijk te Olst. De ander maanden van het jaar zijn we te vinden aan de Kranenkampsweg te Averlo. Bij de Hunneruiters staat plezier en gezelligheid voorop met sportiviteit te paard en de prestaties die ons verbind! Bent U nieuwsgierig hoe deze verschillende lessen gegeven worden of bent U zelf op zoek naar een vereniging voor uw zoon of dochter kom dan in de oneven weken op zaterdag middag om 15.30 uur kijken aan de Kranenkampsweg. U mag ook bellen voor informatie naar 06-29342985. Informatie www.hunneruiters.nl of ga naar Facebook LR en PC de Hunneruiters

Scroll to Top