FIFA toernooi bij sportclub Wesepe 22 januari

scwesepeOp 22 januari is er een FIFA-toernooi voor leden vanaf 12 jaar. Senioren zijn ook van harte welkom. Het toernooi start vanaf 14:00 uur in de kantine van de Muggert. Opgeven uiterlijk 8 januari!

De activiteitencommissie heeft op 22 januari weer een nieuwe activiteit ingepland. Deze activiteit wordt onder leiding van Rick Saris georganiseerd. Hiermee kan hij studiepunten halen voor school.  Er wordt gespeeld in poules van 4 personen waarna een knock-out zal plaatsvinden. De FIFA kampioen mag de eerste echte FIFA bokaal van Wesepe in ontvangst nemen. Uiteraard zijn er ook nog prijzen voor de nummers 1,2,3, maar dit is nog even een verrassing. De prijzen worden mede mogelijk gemaakt door de Vrienden van Wesepe. Ben je geïnteresseerd en wil je meedoen? Je kan je opgeven door een e-mail te sturen naar ricksaris@hotmail.com of je naam te schrijven op de lijst die in de kantine hangt op het prikbord. Je kan je uiterlijk opgeven tot 8 januari. Heb je je ingeschreven? Dan is deelname verplicht. We hopen dat velen zich zullen inschrijven en dat we er een leuke en gezellige middag van kunnen maken met z’n allen! Heb je toevallig nog een Playstation of Xbox thuis die we even mogen gebruiken op 22 januari? Laat het dan ook even een Rick Saris weten bij je aanmelding. Zijn er verder nog vragen omtrent het toernooi, dan kan je bij Rick terecht voor vragen. We zien je graag 22 januari!

Scroll to Top