Toppianiste in Nicolaaskerk zondagmiddag 11 december

toppianisteToppianiste Batsashvili in Nicolaaskerk: zondagmiddag 11 december 15.00 uur vanaf 14.30 uur is de deur open van de Nicolaaskerk, Ds. E. Kreikenlaan 3 in Wesepe. Entree: € 20,00 (inclusief consumptie) Kaarten zijn verkrijgbaar aan de deur of via www.denicolaasconcerten.nl

Een unicum: de Georgische pianiste Mariam Batsashvili, die optreedt in grote concertzalen over de hele wereld, komt spelen in de Nicolaaskerk in Wesepe. Batsashvili is de eerste vrouwelijke winnaar van het Liszt Concours en is door de European Concert Hall Organisation uitgeroepen tot de ‘Rising Star’ van 2016-2017. Ook burgemeester Strien (Olst-Wijhe) is verrast dat deze pianiste naar Wesepe komt. “Het is zeer prestigieus om het Liszt Concours te winnen. Voor mij heeft zij daarmee meteen een streepje voor. Ik heb dit concert dan ook direct in mijn agenda genoteerd.” In de Nicolaaskerk speelt Batsashvili onder meer werken van Bach, Händel, Bartók en natuurlijk Liszt. Mis het niet en reserveer snel een plaats. Kinderen jonger dan 12 jaar mogen gratis komen luisteren en kijken.

Scroll to Top