Kerstmarkt zaterdag 10 december

kerstmarkt1Zaterdag 10 december is er kerstmarkt in en rond “het Wapen van Wesepe”. Vanaf 16.00 uur bent u van harte welkom. Er zijn allerlei gezellige kraampjes. En de Kerstman komt een bezoekje brengen aan de markt.

Om 17.00 uur is er een optreden van de Harmonie.

Om 18.00 uur kunt u meelopen met de glowrun georganiseerd door de loopgroep uit Wesepe. Deze loop is voor jong en oud. De kinderen lopen natuurlijk een kortere afstand en lopen onder begeleiding. Op de markt kunt u glow in the dark staafjes kopen en de opbrengst gaat naar het goede doel. Na afloop is er voor alle lopers iets lekker. Denkt u wel aan makkelijke kleding en loopschoenen.

  • Op de markt zijn kerstbomen te koop.
  • Er worden knieperties verkocht en de opbrengst hiervan is voor de kerstmarkt.
  • Tevens is er een verloting met mooie prijzen en deze opbrengst gaat ook naar de kerstmarkt.
  • De inwendige mens hoeft tijdens de kerstmarkt niets te kort te komen.
  • Labor is ook weer van de partij, net als andere jaren met overheerlijke hamburgers. Voor de kinderen is er bij de Labor kraam gelegenheid om T-shirts te bedrukken.
  • De A.Bosschool staat met de lekkerste erwtensoep op de kerstmarkt in Wesepe. Wij hopen u allemaal te verwelkomen en een lekker kopje warme snert te serveren. Ook de emmertjes snert voor thuis zijn op de kerstmarkt weer te koop.

 

Scroll to Top