SallandZuid heeft nog 280 aanmeldingen nodig!

nog-280-aanmeldingen-nodigMenigeen lijkt het erop aan te laten komen. Maar weet u wat mist u als u nu niet kiest voor een aansluiting op het glasvezelnetwerk? We moeten er niet aan denken. En dat het u minimaal € 239,00 meer kost als het netwerk er komt en u besluit na zaterdag zich toch in te schrijven?

Laat het er niet op aankomen en schrijft u zich vandaag of morgen nog in. Inschrijven kan nog bij de lokale ondernemers die u ook (onafhankelijke) informatie kunnen geven welke provider het best bij u past. Online kunt u zich ook inschrijven. SallandGlas organiseert op zaterdag 12 november een inloopbijeenkomst op de slotinschrijfdag. U bent van harte welkom bij de Koerkamp in Lettele vanaf 10.00 uur. Heeft u nog geen abonnement afgesloten? Aarzel niet en bezoek deze bijeenkomst!

Ook alle lokale verkopers zijn de hele dag geopend en zetten extra personeel in om u te voorzien van advies en te helpen bij het afsluiten van glasvezelabonnement.

Wat nog belangrijk is: U hoeft maar een contract af te sluiten voor de periode van een jaar. Mocht het u niet bevallen, dan blijven de kosten uiteindelijk binnen de perken. Uiteindelijk betalen straks velen minder voor een glasvezelabonnement dan dat men nu aan de verschillende aanbieders kwijt is en profiteert daarnaast van de extra voordelen.

Belangrijke links:
Voordelen glasvezel

Er zijn veel manieren waarop particulieren en bedrijven voordeel kunnen hebben van een snelle, betrouwbare glasvezelaansluiting. Wij zetten hier, per doelgroep, een aantal voorbeelden op een rij.


van-zandweg-naar-snelwegGezin

Huisautomatisering (domotica) wordt steeds meer gebruikt in gezinnen. De bediening van apparaten in huis, zoals de thermostaat, verlichting en gordijnen, kan allemaal via internet. Terwijl u op de bank zit of op afstand. Maar denk ook aan veiligheidsmonitoring, wat door glasvezel een stuk eenvoudiger wordt. Valdetectie, brandmelders en veiligheidscontrole om het huis via een camera is eenvoudig te bedienen en monitoren. Natuurlijk blijft surfen op internet een favoriete bezigheid. Informatie opzoeken, vakanties boeken, mail bekijken, videobellen, gamen: het kan allemaal snel, veilig en betrouwbaar.

Jongeren
Huiswerk maken is tegenwoordig bijna ondenkbaar zonder internet. Naast informatie opzoeken is ook contact met anderen, via chat of social media, heel normaal. En welke jongere houdt er nu niet van gamen? Zelfs bijles of huiswerkbegeleiding kan tegenwoordig online. En u als ouders ontvangt de nieuwsbrief van school natuurlijk ook digitaal.

Ondernemende ouderen
Ouderen kunnen langer thuis blijven wonen met zorg op afstand. Zorg en thuiszorg werkt ook steeds meer digitaal. Dit bevordert de veiligheid, het sociaal contact en de zelfredzaamheid van zorgbehoevenden. Ook voor de zorgaanbieder is dit een verbetering. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Toegang tot relevante cliëntinformatie en zorgprotocollen
  • Mobiel cameratoezicht
  • Slimme agenda
  • Instructies doorgeven

Agrariërs
Het spreekt voor zich waarom agrariërs behoefte hebben aan een snelle, veilige en betrouwbare internetverbinding via glasvezel. Zij gebruiken internet onder andere voor:

  • Digitaal aanleveren informatie voor de overheid
  • Het aansturen en monitoren van melkrobots, mestschuifrobots en voerrobots
  • Managementprogramma’s en robots updaten via internet
  • Contact met afnemers
  • Grondstoffen en voer inkopen
  • Digitaal contact met de school van de kinderen en de huisarts

Bedrijven
Bijna ieder bedrijf heeft een website en de meeste bedrijven zijn ook actief op social media. Deze moeten allemaal online beheerd worden. Mailen en bellen zijn nog steeds de ideale manier om klantcontacten te onderhouden. Maar u doet nog veel meer via internet. Informatie versturen, uw btw-aangifte en andere financiële zaken, bestellingen plaatsen en misschien wel uw webshop beheren. Met supersnel en betrouwbaar glasvezel kunt u vertrouwen op de hoogste kwaliteit.

Scroll to Top