Het belang van snel internet in het Weseper buitengebied

Drie jaar geleden heb ik een nieuwe bedrijfsactiviteit opgestart; zie www.maxxhandelsfirma.nl. Voor een goed draaiend bedrijf met een goede omzet ben ik afhankelijk van mijn webshop.

Circa 80% van mijn klanten bestellen via deze webshop. Ook communiceren mijn klanten veelal met mij via deze webshop.

Voor mij is het van groot belang om via internet deze webshop en achterliggende webpages goed te kunnen beheren. Snel internet is daarbij van groot belang. Echter ik loop dagelijks tegen de nadelen van de zeer trage telefoonlijn aan. Wij kunnen niet anders dan gebruik maken van ADSL via de bestaande telefoonlijn.

Een update van ons bestaande ADSL-abonnement naar een zogenaamde “snelle” ADSL-lijnverbinding gaf ons hoop op verbetering van de snelheid van downloaden en uploaden. Helaas heeft dit nauwelijks merkbaar verbetering opgeleverd. De vraag is actueel of ik gedwongen mijn bedrijfsactiviteit moet verplaatsen naar een locatie waar wel snel internet (liefst via glasvezel) beschikbaar is, of wordt het buitengebied van Wesepe van glasvezel voorzien ?

Glasvezel heeft mijn voorkeur boven coax omdat je met glasvezel voorbereid bent op de toekomst. Een rekensom leerde dat de kosten niet of nauwelijks hoger zijn. Ik heb hoge verwachtingen van glasvezel en kan niet wachten tot deze voorziening beschikbaar is.

Wilma Eskes
MAXX Handelsfirma
info@maxxhandelsfirma.nl

Scroll to Top