Glasvezel buitenaf: aanmelden bij de providers

glasvezel-buitenafGlasvezel buitenaf legt een open glasvezelnetwerk aan. Dat betekent dat verschillende dienstaanbieders hun diensten kunnen aanbieden via het glasvezelnetwerk. De informatieavonden van Glasvezel buitenaf zijn vorige week goed bezocht.

Wie nog wat meer wil lezen over de verschillende aanbieders en hun aanbod, vindt hieronder informatie van alle aanbieders met een link naar hun website. Sluit een abonnement af bij één van de dienstaanbieders en beschik op korte termijn over glasvezel!

Aanbiedingen voor particulieren


caiwayCaiway
: Er staat iets moois te gebeuren in de buitengebieden van Twente, Achterhoek en een deel van Salland, namelijk ongekende up- en downloadsnelheden. Dat kan met de modernste technologie: glasvezel. Een stabiel en betrouwbaar netwerk. Haarscherp televisiekijken met interactieve tv. Geen schotels meer op het dak of in de voortuin. En toegang tot het allersnelste internet. Dat wilt u toch ook? Bij Caiway bent u aan het juiste adres voor uw glasdiensten. Mogen wij u ook binnenkort verwelkomen? Kijk snel op www.buitengewoonglasvezel.nl. Klik voor aanmelden.


fiberFiber
: Wij zijn de snelst groeiende glasvezelprovider van Nederland door supersnel internet, goedkope telefonie en haarscherpe televisie tegen de beste prijs te leveren. Kiezen voor Fiber betekent kiezen voor een vaste lage prijs, u zult bij Fiber dus geen jaarlijkse prijsverhogingen krijgen. Ook niet als u al een paar jaar klant bent. U krijgt als nieuwe glasvezel klant zelfs nog eens een korting op die vaste lage prijs. Bij een overstap naar Fiber heeft u daarnaast 3 maanden probeertijd. Bevalt het u niet of wilt u toch terug naar het oude, dan kunt u gewoon weer opzeggen. Met onze apparatuur en goede service durven wij die uitdaging wel aan. U verwacht een goed product, dat krijgt u dus ook! Kijk voor meer informatie en de beschikbaarheid op www.fiber.nl/glasvezel-buitena…   Klik voor aanmelden


plinqPLINQ
heeft al bijna 15 jaar ervaring met het leveren van diensten als internet, telefonie en televisie aan particulieren en bedrijven door heel Nederland. Kiest u voor PLINQ dan krijgt u maximale keuzevrijheid. Kies voor één van onze zeer complete en voordelige pakketten of stel volledig zelf uw pakket samen! Bij ons betaalt u nooit onnodig teveel. Al onze diensten leveren wij volledig vanuit eigen huis en omdat wij gevestigd zijn in Dalfsen kunt u profiteren van een lokale en persoonlijke service. Wilt u meer te weten komen over PLINQ en het aanbod? Kijk dan op www.plinq.nl.  Klik voor aanmelden.


solconSolcon
is de landelijke internetprovider met bijna 20 jaar ervaring. Al drie jaar op rij is Solcon als beste getest in de categorie Internet volgens de Consumentenbond. Wij zijn eerlijk over snelheden en prijzen. Bovendien vinden wij veilig internetgebruik van u, uw kinderen en kleinkinderen van het allergrootste belang. En werken elke dag hard om de kwaliteit van onze producten, diensten en service te verbeteren. De komst van supersnel internet is van algemeen economisch belang voor zowel de kernen als de buitengebieden. Sinds juli biedt ook Solcon haar diensten aan op het glasvezelnetwerk van Cogas en CIF. Meer informatie over Solcon en het aanbod vindt u op www.solcon.nl  Klik voor aanmelden

Aanbiedingen voor bedrijven

w3serve Weserve BV is een zakelijke aanbieder gevestigd in Hengelo. Samen met lokale ICT-partners werken wij aan oplossingen in plaats van een standaardproduct voor iedereen. Alle diensten zijn een blokkendoos, elke klant kan volledig zijn eigen pakket samenstellen voor de gewenste zakelijke diensten. Zakelijk internet onderscheidt zich door een betere SLA en een veel lagere overboeking. Dit gaat veel verder dan de standaard internet, telefonie en TV. Er zijn veel meer zaken denkbaar in een zakelijke omgeving, zoals gezamenlijke e-mail, contacten en agenda, camerabewaking rond het huis of bedrijf en een complete telefooncentrale in de cloud voor zowel vast als mobiel. Kijk voor meer informatie op http://weserve.nl/nl/fiberfttx/. Klik voor aanmelden.


cbizzBizz
is een innovatieve internetprovider en telecombedrijf met een breed pakket aan diensten voor kleine tot zeer grote bedrijven, waaronder glasvezelverbindingen, telefonie en compleet geïntegreerde datacenteroplossingen. Wij sluiten ook complete bedrijventerreinen aan op het eigen landelijk dekkende glasvezelnetwerk. CBizz beschikt hiervoor over een eigen Network Operating Center en ruimte in diverse regionale datacenters. Wij willen u als ondernemer ‘ontzorgen’ en de aandacht geven die u verdient door dienstverlening op maat met een persoonlijke en servicegerichte aanpak. Meer over onze diensten vindt u op www.cbizz.nl/glasvezelbuitenaf. Klik voor aanmelden.

Scroll to Top