De campagne is van start in Salland Zuid

glasvezel-buitenafHet is zover: de campagne Glasvezel Buitenaf is van start in Salland Zuid! Vandaag hebben de inwoners van het buitengebied van Salland Zuid een brief ontvangen over de informatieavonden.

Kom naar de informatieavonden
Allereerst: voor de inwoners van het buitengebied van Salland Zuid organiseren wij 4 informatieavonden. Ook de dienstaanbieders (providers) zijn tijdens deze avonden aanwezig. Wij verzoeken u om uw buren, familie, vrienden en bekenden in het buitengebied hierop te attenderen en hen te stimuleren om te komen. Natuurlijk rekenen wij ook op uw komst, het is een prachtige kans om uw buurtbewoners te enthousiasmeren voor glasvezel in het buitengebied.

De informatieavonden vinden plaats op:

Maandag 19 september bij De Koerkamp in Lettele
Dinsdag 20 september bij Zaal Ripperda in Den Nul
Woensdag 21 september bij Brasserie Dertien in Heeten
Donderdag 22 september bij Het Wapen van Wesepe in Wesepe
De avonden beginnen om 19:30 uur en eindigen om 21:30 uur.

Beperkte capaciteit

In verband met een beperkte capaciteit van de zalen is het belangrijk dat de inwoners van het buitengebied verspreid naar de 4 informatieavonden komen. Op maandag, dinsdag en woensdag passen er ongeveer 250 mensen in de ruimte. Op donderdag passen er 400 mensen in de zaal. De inwoners kunnen daarom het beste de dichtstbijzijnde informatieavond bezoeken. Indien zij op deze avond niet kunnen dan zijn zij natuurlijk van harte welkom op een andere informatieavond. We willen u verzoeken om dit zoveel mogelijk te communiceren naar uw omgeving, zodat iedereen in de gelegenheid is om naar de informatieavond te komen.

Aanbod voor particulieren

Vanaf maandag 26 september start officieel de verkoop van de abonnementen en kunnen mensen zich gaan aanmelden. Hierover zullen we nog meer informatie verstrekken. Wij zien u graag tijdens één van de informatieavonden. Heeft u in de tussentijd vragen? Stel ze ons gerust. Telefoon: 088 75 85 800 of e-mail c.vanderwiele@glasvezelbuitenaf.nl. lgemene informatie vindt u op www.glasvezelbuitenaf.nlFacebook en Twitter.

Graag tot ziens!

Met vriendelijke groet,

Charlotte van der Wiele
Communicatiemedewerker

Glasvezel buitenaf

Rohofstraat 83 | Postbus 716 | 7600 AS Almelo
www.glasvezelbuitenaf.nl

Scroll to Top