Gastvrouw/Gastheer gezocht

NicolaaskerkDe Nicolaaskerk in Wesepe is op de donderdagen van half mei tot en met half september van 11.00 uur tot 15.00 uur open gesteld voor publiek. Een enthousiast team van vrijwilligers ontvangt de bezoekers.

Wegens verhuizing van twee gastvrouwen en het aanstaande vertrek van ds. Gosker zoeken wij een aantal nieuwe vrijwilligers voor minimaal twee donderdagen in de voornoemde periode. De vrijwilligers werken telkens in 2 blokken van 2 uur per donderdag: van 11.00 tot 13.00 uur of van 13.00 tot 15.00 uur, u bent dus nooit langer dan 2 uur van huis.
Specifieke kennis is niet vereist maar affiniteit met de kerk en de geschiedenis van Wesepe geniet wel voorkeur.

Voor meer vragen of indien u zich wilt aanmelden: Joke Roesink tel.0570-532163.

Mailen mag ook naar roesknop@hetnet.nl

One Comment

  • Ja mensen doen! ik doe het voor het 3e seizoen, ik heb er leuke mensen ontmoet, en je hoeft echt niet alles over de kerk of over de geschiedenis van Wesepe te weten, wist ik ook niet, er ligt documentatie genoeg om iets op te zoeken indien je een vraag niet kunt beantwoorden.

Comments are closed.

Scroll to Top