Aanpassing voorrangssituatie Raalterweg

Aanpassing-voorrangssituatie-RaalterwegOp de gemeentepagina’s in het bekende weekblad en op deze website heeft u kunnen lezen dat op advies van Veilig Verkeer Nederland Steunpunt Oost het College van burgemeester en wethouders heeft besloten om de kruising Raalterweg met de verbindingsweg richting de rotonde naar de N348 in Wesepe aan te passen.

Op dat voorgenomen en genomen besluit zijn geen zienswijzen en bezwaren binnengekomen. Het heeft echter wel voor de nodige reacties gezorgd, omdat het voor velen niet duidelijk was wat waar zou gebeuren. Daarom is er een afbeelding van de situatie bij dit bericht gevoegd, die groter wordt weergegeven als u erop klikt. Het betreft dus de kruising ter hoogte van de VMB.

In eerdere publicaties werd gesproken over aanpassing vanaf 23 juni, dat is niet haalbaar gebleken. Vanaf 6 juli gaat Reko Raalte B.V. over tot uitvoering van het aanpassen van de kruising conform de situatietekening boven dit bericht. Voor meer informatie kunt u eventueel contact opnemen met John van der Kolk, medewerker Fysieke Infrastructuur en Vastgoed van de gemeente Olst-Wijhe.

Scroll to Top