Landelijke compostdag 21 maart

inzamelling-groenafval-voor-composteringOp zaterdag 21 maart wil ROVA samen met verschillende gemeenten de inwoners bedanken voor hun inspanning van afgelopen jaar om het groente-, fruit- en tuinafval (gft-afval) gescheiden aan te bieden.

Daarom kunnen op 21 maart inwoners uit deelnemende gemeenten gratis compost ophalen tijdens de landelijke compostdag. Het bestuur van Plaatselijk Belang Wesepe ondersteunt deze actie van harte en zal ook zorgen voor het uitdelen op zaterdag 21 maart. De compost is af te halen tussen 10.00 en 12.00 uur op het dorpsplein in Wesepe.

Voor deze actie gelden een paar spelregels:

  • Op is Op;
  • De actie geldt alleen voor particulieren uit de deelnemende gemeenten;
  • Inwoners mogen eenmalig maximaal 2 zakken compost per voertuig meenemen zolang de voorraad strekt;
  • Inwoners moeten zich op de locatie als inwoner van de gemeente kunnen legitimeren;
  • In Wesepe wordt alleen compost verstrekt aan inwoners van Wesepe.
Scroll to Top