Estafette staat symbool voor samenwerken PB’s

12-kernenroute-Olst-WijheVanmiddag vanaf 12.00 uur fietsten leden van de Plaatselijke Belangen van alle kernen uit onze gemeente samen met andere belangstellenden een deel van de 12-kernenroute.


Vandaag om 16.30 uur werd het informatiebord dat geplaatst is bij het Toeristisch Overstap Punt in Wijhe, nabij het gemeentehuis door wethouder Anton Bosch onthuld.

Wethouder-Anton-Bosch-onthultVoor de onthulling had de wethouder een sleutel nodig, die vandaag tijdens de fietsestafette door leden van de Plaatselijke Belangen in Olst-Wijhe is doorgegeven. In Wesepe arriveerde het fietsteam om 14.15 uur. Daar werd de sleutel overhandigd aan Henk Willink en Ilona Schotman.

Samen fietste het gezelschap via een deel van de route verder naar Middel, waar de volgende overhandiging van de sleutel plaatsvond. Uiteindelijk arriveerde de sleutel in Wijhe en werd deze voor de onthulling overhandigd aan wethouder Anton Bosch. De Gemeenschappelijke Plaatselijke Belangen Olst-Wijhe (GPBOW) laten vandaag weer zien dat ze op een prettige wijze samenwerken.
opening-12-kernenroute-0716opening-12-kernenroute-0723opening-12-kernenroute-0728opening-12-kernenroute-0735opening-12-kernenroute-0738        opening-12-kernenroute-0747opening-12-kernenroute-0750

Scroll to Top