Verslag Inspiratiedag 2014

vrouwenvannuOp woensdag 19 november werd er door de afdelingen Diepenheim, Delden en Markelo de Inspiratiedag 2014 georganiseerd. Er werden 9 verschillende workshops aangeboden, waarvan je er twee als voorkeur kon opgeven.

Je mocht er aan drie deelnemen, dus een workshop was een verrassing. Na de koffie met krentewegge kwam het openingswoord. Voordat we aan de workshops begonnen, kregen we nog een korte stiltemeditatie. Het was vreemd ongeveer 250 dames muisstil.

De eerste workshop was Kunststromen. Dit was een wandeling door Diepenheim langs kunstobjecten en musea. De tweede workshop was Tekenen. Dit was de verrassingsworkshop. Hier kregen we de opdracht om niet met ons verstand maar met ons gevoel te tekenen. Verrassend. Toen was er de lunch. Prima verzorgd.

’s Middags de derde workshop en dat was Kosmos. De heer Gerrit Franke verbonden aan de sterrenwacht te Lattrop liet ons prachtige foto’s van de sterren zien en vertelde ons van alles over het heelal. Na deze workshops was er het afsluitingsprogramma met medewerking van het zangtrio La Vie en Rouge. Zij zongen a capella en driestemmig leuke liedjes.

Samenvattend: het was een leuke, leerzame dag die bijzonder goed en strak georganiseerd was.

Scroll to Top