Nieuws van de A.Bosschool

I-padNieuws met een modern tintje ditmaal. In onze huidige samenleving hebben sociale media, smartphones en tablets een niet meer weg te denken rol ingenomen. Als school willen wij midden in de samenleving staan en met onze tijd mee gaan, om kinderen optimaal voor te bereiden op de toekomst.

Nu vertellen wij graag wat meer over hoe wij hier op de A. Bosschool mee om gaan. Binnen stichting de Mare en de A.Bosschool wordt hard gewerkt om ICT op de kaart te zetten. Dit heeft geleid tot de aanschaf van twaalf iPads die wij schoolbreed (groep 1 t/m 8) gaan gebruiken.

Voor de kinderen heeft dit als eerste voordeel dat zij al vanaf de basisschool met een tablet om kunnen gaan; een device dat niet meer weg te denken is uit onze samenleving. Voor ons onderwijs heeft dit als voordeel dat herhaling en verdieping op een eenvoudige, maar gedegen manier vorm kunnen krijgen. De i-pads worden momenteel al ingezet, wat zorgt voor veel stralende gezichten en een groot enthousiasme bij de kinderen.

Scroll to Top