Nieuwjaarsreceptie SC Wesepe

scwesepeDe Nieuwjaarsreceptie van SC Wesepe wordt gehouden op zondag 4 januari 2015 van 12.30 uur tot 14.00 uur. Omstreeks 13.00 uur houdt algemeen voorzitter van SC Wesepe de heer J.B. Middeldorp zijn nieuwjaarstoespraak.

Uitnodiging
Alle leden, commissieleden, vrijwilligers, donateurs, sponsors en verder iedereen, die SC Wesepe een warm hart toedraagt, worden hierbij van harte uitgenodigd voor deze nieuwjaarsreceptie in de kantine op De Muggert. Voorafgaand aan deze receptie wordt van 10.00 uur tot 12.00 uur het traditionele onderlinge Oliebollentoernooi gespeeld.

Verloting
De trekking van de loterij van SC Wesepe zal worden verricht op zondag 4 januari 2015 omstreeks 11.15 uur in het clubhuis van SC Wesepe. Na de nieuwjaarstoespraak worden de winnaars bekend gemaakt.

Toespraak
U bent erg benieuwd naar de toespraak? Voorzitter Joop Middeldorp heeft ‘m bijna gereed. Komt u ook op 4 januari luisteren?

Scroll to Top