Kerstviering met de Vrouwen van Nu

Vinkebuurts KoorGraag willen wij u uitnodigen voor onze Kerstviering op donderdag 18 december in Het Wapen van Wesepe om 19.45 uur. Een Kerstkoor van zeven dames uit Vinkebuurt zal deze avond voor ons verzorgen.

Door middel van zang, samenzang, gedichten en natuurlijk Kerstverhalen hopen wij er samen een sfeervolle en gezellige avond van maken. Het Vinkenbuurts koor ziet u op de foto met v.l.n.r. Hennie Veldman, Anny Kragt, Tinie Moes, Katrien Kort, Janny van den Berg, Hennie Bijker en Diny Westemeijer. Achter het keyboard Dinie Bijker.

Het Vinkenbuurts koor is een klein koor dat graag voor een gezellige middag of -avond zorgt. Voor kerst verzorgen wij uw middag met een programma bestaand uit kerstliedjes, gedichten, een kerstverhaal en samenzang. Dit alles onder muzikale begeleiding van Dinie Bijker.

Scroll to Top