Kerstnieuwsbrief van de A. Bosschool

kerst_boom_wensenIn onze boom vol lichtjes, hangen duizenden wensen voor jullie klaar, allemaal voor het nieuwe jaar. Op donderdag 18 december om 10.30 uur in ‘Het Wapen van Wesepe’ zijn papa’s, mama’s, opa’s en oma’s ook van harte welkom om met de kinderen de musical te komen bekijken.

Kerst te koop!?!
Meneer Chris heeft een kerstwinkel. Zo’n winkel die het hele jaar open is en waar je letterlijk alles wat met kerst te maken heeft kunt kopen. Maar…  De mensen willen in de zomer helemaal niet aan kerstmis denken. En ook in december loopt de winkel niet fantastisch; de mensen hebben steeds minder tijd voor elkaar en om kerstfeest te vieren. Meneer Chris wordt er wanhopig van. Daarom neemt hij een besluit: hij doet alles In de uitverkoop.

Kerstworkshops en kerstmarkt
Op maandag 8 december wordt er door de hele school geknutseld voor de kerstmarkt van vrijdag 12 december. De knutsels kunt u dinsdag 9 december vanaf 14.30 uur in de voorverkoop kopen op school. De A.Bosschool staat ook dit jaar met snert op de kerstmarkt. Daarnaast krijgen de kinderen een bestellijst mee naar huis, waarmee u uw snert in de voorverkoop kunt kopen. Op dinsdag 9 december vanaf 14.30 uur tot 16.00 uur kunt u uw bestelde snert afhalen op de A.Bosschool. De leerling die de meeste snert weet te verkopen, wordt dit jaar 1 week lang VIP op school.

Kerstbuffet
Donderdag 18 december houden wij weer ons jaarlijkse kerstbuffet. Kinderen en leerkrachten genieten samen van heerlijke eigen meegebrachte lekkernijen. Bij elke groep zal een intekenlijst voor het buffet komen te hangen. Mocht u niet zo vaak op school komen, dan kunt u natuurlijk ook een briefje meegeven. Vanaf 17.15 uur mogen de kinderen het eten binnen brengen en vanaf 17.30 uur start het buffet. Dit duurt tot 18.30 uur waarna de leerkrachten de kinderen naar buiten begeleiden. Uiteraard mag u als ouders bllijven wachten op het plein onder het genot van een gezellig haardvuurtje en lekkere versnaperingen. Kinderen van de groepen 3 t/m 8 moeten deze dag zorgen voor een bord, beker en bestek met hun naam erop.

`

Scroll to Top