Kerstconcert vrijdag 12 december

logo-100-jaar-HarmonieDit jaar organiseert Muziekvereniging Harmonie in samenwerking met Muziekvereniging Sempre Cresendo en het Kerkkoor uit Diepenveen na afloop van de kerstmarkt een kerstconcert in de Protestantse Kerk te Wesepe. Aanvang 20.00 uur.

Onder leiding van dirigent Dries Lansdorp zullen de verenigingen zich presenteren met mooie kerstmuziek. Zo kunt u o.a. kijken en luisteren naar: Rudolf the rednose rendeer, So this is X-mas en Do they know it’s Christmas time. Het belooft een sfeervol kerstconcert te worden. U komt toch? Entree is gratis ( vrije gift ). Mocht u het concert nog een keer willen zien of bent u niet in de gelegenheid om te komen op 12 december? Geen nood. Op zaterdag 13 december aanvang 18.15 uur wordt dit concert herhaald in de Protestantse kerk in Diepenveen.

Bedankt
Bestuur en leden danken alle inwoners van Wesepe en omstreken voor het inleveren van het oud papier. Zonder deze inkomsten kan de muziekvereniging niet bestaan. Bovendien danken we de gemeente Olst-Wijhe en Rova voor de prettige samenwerking, verder de Protestantse Kerk, alle donateurs, sponsoren, vrijwilligers en allen die de  Harmonie een warm hart toedragen. Wij wensen een ieder prettige kerstdagen en een gezond muzikaal 2015 toe !

Namens Muziekvereniging Harmonie Wesepe,

Jan Niemeijer

Scroll to Top