Jeugdtoneelgroep Tempo

Tempo-WesepeOnlangs hebben wij als Revuegezelschap Tempo in de Dorpskrant aangekondigd dat wij van plan zijn binnenkort te starten met een jeugdtoneelgroep. Hieraan gekoppeld plaatsten we een oproep voor kinderen die hieraan mee zouden willen.

Dit heeft een mooi aantal enthousiaste deelnemers opgeleverd, variërend in de leeftijd van 8 tot 14 jaar. Top! Op dit moment zijn wij druk bezig met het selecteren van een geschikt stuk en het streven is binnen een maand te beginnen met de repetities. Vanzelfsprekend houden we de deelnemers op de hoogte van alle ontwikkelingen. We kijken ernaar uit om van start te gaan!

NB: Uiteraard zal ook onze reguliere spelersgroep komend voorjaar niet stil zitten; eind maart staat er weer een Voorjaarsuitvoering op de agenda. Houd voor meer details o.a. onze website in de gaten: www.tempowesepe.nl

Scroll to Top