Hartelijk welkom, Barbara

Praktijk-balans-voor-jezelf-BT-Breng jezelf in balans in gewicht, lichaam en geest. Natuurlijk met de hulp van Barbara Temmink, van de praktijk ‘Balans voor jezelf’. Het is alweer even geleden dat Barbara met haar praktijk startte, en vanaf nu adverteert ze op onze website.

Hieronder kunt u alvast lezen waarvoor u bij praktijk ‘Balans voor jezelf’ terecht kunt, maar er is meer. Als u op de advertentie klikt, opent de website Balans voor jezelf in een nieuw venster.

Afvallen
Wil je zonder dieet, maar met de juiste voeding, gewicht verliezen? Of wil je juist wat kilo’s aankomen? Kijk dan naar de mogelijkheden om dit te bereiken.

Wellnessmassage
Heb je last van pijnlijke schouders, rug of nek? Of wil je gewoon een uurtje rust en ontspanning? Dan is een wellnessmassage aan te raden. Bij een blokkade in de rug, nek of schouders wordt aandacht geschonken aan dat gebied in combinatie met ontspanningsmassage. Wellnessmassage is geschikt voor volwassenen en tieners. Voor kinderen en baby’s is er Shantala massage, die vooral geschikt is voor huilbaby’s, kinderen met darmkrampjes en voor kinderen die op één of andere reden heel onrustig zijn.

Sensi therapie
Zit je niet zo lekker in je vel en wil je uitvinden hoe dit komt?  Ben je ergens bang voor? Denk je dat je allergisch bent voor bepaalde voedingsmiddelen? Dan kan sensi therapie helpen. Een sensi therapie is namelijk een combinatie   van behandelingen die goed werken tegen stress, voedselallergieën, problemen met de darmen en vermoeidheid.  Het is ook erg geschikt voor kinderen. Ook  kinderen met een beperking of kinderen met een  bepaalde vorm van  autisme of ADHD  hebben veel baat bij een sensi therapie behandeling.

Scroll to Top