Veur de droad d’r met

SallandGlas-adv-De aanleg van glasvezel in Salland is mogelijk. Als 60% van de mensen in het buitengebied meedoet en als bijdrage in de kosten een ‘buitengebiedtoeslag’ betaalt van € 14,75 per maand, dan kunnen we glasvezel aanleggen bij iedereen ‘tot in meterkast’.

Dus geen verschillen tussen inwoners die ‘aan de weg wonen’ of op 500 meter afstand: één tarief voor iedereen, zonder extra graafkosten. De extra toeslag van € 14,75 betaalt u maximaal 20 jaar. Wie liever geen maandelijks bedrag betaalt, kan kiezen voor een eenmalige betaling van € 2500,- (incl. Moderne-boerBTW). Dit zijn de bedragen voor particulieren. Voor bedrijven gelden andere voorwaarden. Voor de duidelijkheid: glasvezel wordt in het buitengebied niet aangelegd door marktpartijen als Reggefiber, Cogas of Ziggo. SallandGlas gaat zelf een netwerkorganisatie oprichten en het project uitvoeren.

Vanaf nu gaan we concreet aan de slag met de volgende stap: het benaderen van de inwoners om lid te worden van de organisatie SallandGlas en vervolgens aangesloten te worden op glasvezel. We blijven streven naar aanleg in 2015! Komt u daarom ook naar onze informatieavonden in Wesepe? We hebben drie avonden gepland, die telkens om 20.00 uur beginnen in het Wapen van Wesepe.

  • 18 november (voor bewoners van het buitengebied ten oosten van de Raalterweg
  • 20 november (voor bewoners van het buitengebied ten westen van de Raalterweg
  • 24 november (voor bewoners van de Raalterweg en omgeving, die wel beschikken over een Ziggo-aansluiting maar niet over een glasvezelaansluiting).

U bent van harte welkom!

 

 

Scroll to Top