Oliebollenverkoop tijdens papieractie Harmonie

oliebollenverkoopDoor een tekort aan leden bij de muziekvereniging ‘Harmonie’ is het  moeilijk om Wesepe en het buitengebied te voorzien van oliebollen. Het bestuur heeft daarom, zoals u al eerder kon lezen op deze website, besloten om dit jaar geen oliebollenactie te organiseren.


Toch oliebollen
Willemien Ramaker heeft aangeboden om tijdens de maandelijkse papieractie oliebollen te verkopen. Op vrijdagavond 28 november is vanaf 18.00 uur tot 20.00 uur de oliebollenkraam geopend. Op zaterdag 29 november is deze geopend van 10.00 uur tot 12.00 uur. De verkoop vindt plaats op het erf van Anton en Annet Niemeijer aan de Kreikenlaan te Wesepe, waar u tevens het oude papier kunt inleveren.

Op vrijdagavond zullen de oliebollen huis aan huis verkocht worden, alleen in het dorp. De oliebollen kosten slechts 5 euro voor 7 stuks. De opbrengst is voor S.F.M. te Middel. Bent u verhinderd maar wilt u wel oliebollen kopen, neem dan contact op met: Willemien Ramaker, telefoon 0570-531437 of 0570-532017.

Scroll to Top