Nieuwe sponsoren en kleding voor handbaldames 1

shirtsponsoren-handbal-1Voorafgaand aan de met 25 – 12 gewonnen wedstrijd op zaterdagavond 25 oktober jl. tegen HVBS heeft SC Wesepe sponsorovereenkomsten afgesloten met drie nieuwe sponsoren, Kapsalon Elzebeth uit Heeten, Wim Groot Lipman Sallandse Vleesspecialiteiten uit Wesepe en Assetworks uit Wesepe.

Na jarenlang shirtsponsor te zijn geweest, is Projectbureau uit Duiven gestopt als sponsor van SC Wesepe. Wij danken Jan Schepers, eigenaar van Projectbureau, voor zijn jarenlange verbondenheid aan SC Wesepe. Kapsalon Elzebeth uit Heeten is de nieuwe shirtsponsor. Het logo van Wim Groot Lipman Sallandse Vleesspecialiteiten pronkt op de sportbroeken. De speelsters hebben ook allemaal een nieuwe sporttas aangeboden gekregen van Assetworks b.v.

De handbaldames speelden ook voor het eerst in een compleet nieuw wedstrijdtenue. Voor het eerst in de clubhistorie spelen de handbaldames ook in een zwarte broek, de officiële kleur van de broek van SC Wesepe. Het gele shirt met rode en zwarte accenten doet ons terugdenken aan de tenues uit de jaren vijftig. Toen speelden de handbaldames in gele shirts met rode broekjes.

Het bestuur van SC Wesepe en de sponsorcommissie zijn zeer blij met de steun van deze nieuwe sponsoren.

Scroll to Top