Muzieknetwerk Salland te gast bij A. Bosschool

Het-LeerorkestOp 15, 22, 29 september en 6 oktober gaf Muzieknetwerk Salland introductielessen ‘Ontdek Muziek’ op de A. Bosschool. De vier lessen bestonden uit het kennismaken met verschillende muziekinstrumenten.

Djembé en gitaar, viool, cello en stringbas, saxofoon en dwarsfluit, groot en klein koper, (trompet, bugel, bariton, trombone en besbas) en slagwerk. Bij deze laatste les, die de titel fanfare draagt, waren enkele leden van Harmonie Wesepe aanwezig. De lessen werden gegeven door ervaren docenten van Muzieknetwerk Salland.

De kinderen hadden veel plezier tijdens de lessen en we hopen dan ook dat het vervolg van deze introductielessen: ‘Het leerorkest’ eveneens op de school wordt aangeboden. Het leerorkest houdt in dat kinderen 8, 12 of 16 muzieklessen volgen op een door henzelf uitgekozen instrument, dat in de introductielessen is gepresenteerd. Mocht de school geen tijd en/of geld voor deze lessen beschikbaar kunnen stellen, dan zou dit ook in de BSO plaats kunnen vinden.

Het leerorkest wordt afgesloten met een concert, waarbij de leerlingen ondersteund worden door leden van de fanfare uit Wesepe. Voor ouders, opa’s, oma’s, familie en andere belangstellenden . Voor meer informatie over het leerorkest kunt u terecht bij Jan Niemeijer tel. 531858.

Scroll to Top