Dorpskrant zoekt hulp

DorpskrantDorpskrant Wesepe brengt al bijna 23 jaar het verenigingsnieuws bij u thuis. Om dat te kunnen blijven doen, hebben we hulp nodig. Onze eindredacteur, Henk Jalink, heeft aangegeven dat hij er na deze jaargang mee gaat stoppen.

We zijn dan ook op zoek naar iemand die ons wil helpen ervoor te zorgen dat het verenigingsnieuws ook in de toekomst bij u op de mat blijft vallen. Wat een eindredacteur doet? Hij/zij verzamelt de kopij van de diverse verenigingen, zet de kopij om naar het stramien van de Dorpskrant, corrigeert de teksten op storende fouten, maakt de teksten passend aan de beschikbare ruimte en levert uiteindelijk een kant-en-klare Dorpskrant aan bij de drukker.

Je hoeft er niet blanco in te stappen. Het is niet de bedoeling dat je direct in het diepe wordt gegooid. Daarom kan je als je belangstelling hebt eerst een aantal nummers meelopen. Om te kijken of het je wat lijkt en of je bereid bent daar maandelijks gemiddeld een paar uur tot een halve dag aan te besteden. En als er meer belangstellenden zijn is het ook mogelijk dat je niet aan elk nummer meewerkt. Meer een deeltijdbaan, zeg maar.

Aanmelden en informatie
Je kunt meer informatie inwinnen door ons te bellen (Anja Jalink, 0570 – 53 16 81) of door ons een e-mail te sturen: stichting.dorpskrant@wesepe.nl.

Scroll to Top