Derde en laatste informatieavond glasvezelnetwerk

SallandGlas-adv-De afgelopen week heeft SallandGlas twee informatieavonden gehouden in het Wapen van Wesepe. Woont u in het buitengebied van Wesepe, of aan de Raalterweg en omgeving waar wel een Ziggo-aansluiting beschikbaar is maar nog geen glasvezelaansluiting dan nodigen we u met klem uit om onze laatste informatieavond te bezoeken.

Deze informatieavond wordt gehouden op maandag 24 november in het Wapen van Wesepe, aanvang 20.00 uur. Om de aanleg van het netwerk door te laten gaan is een deelname van 60% nodig. Voor deze deelname kunt u een overeenkomst tekenen. De keuze van provider en abonnement hoeft u pas later te maken. Precieze details daarover volgen in een later stadium, als de onderhandelingen met de providers zijn afgerond.

Voor de kosten hoeft u het niet te laten, u zult merken dat u voor ongeveer dezelfde kosten als u nu maakt meer kwaliteit krijgt. Dat wil onder andere zeggen betere verbindingen en een betere kwaliteit televisiebeelden. Leest u anders ook onze eerdere berichtgeving op deze site http://www.wesepe.nl/2014/11/veur-de-droad-dr-met/, of kijk op de website www.sallandglas.nl.

Vandaag verscheen in de Stentor een artikel over zorg op afstand. Plaatselijk Belang Wesepe informeert u erover op haar website: http://www.plaatselijkbelangwesepe.nl/-/zorg-op-afstand-kan-met-een-goede-verbinding/

 

Scroll to Top