Deel bewoners Raalterweg betaalt geen toeslag

SallandGlas-adv-Gisteravond hield SallandGlas haar eerste informatieavond uit de serie van drie avonden in het Wapen van Wesepe. Dit zijn informatieavonden die worden georganiseerd voor mensen in het buitengebied van Wesepe en de Raalterweg en omgeving.

Het nut van de informatieavonden werd door de aanwezige belangstellenden aangetoond. Na een uitgebreide presentatie die werd gegeven door Gerard van Zadelhoff werden er voldoende maar vooral nuttige vragen gesteld en beantwoord. Na de informatieavonden zullen de vragen en antwoorden worden gebundeld en gepubliceerd op deze website. Twee gestelde vragen verdienen onmiddellijk uw aandacht, om te voorkomen dat mensen die wonen aan of nabij de Raalterweg en al een Ziggo-aansluiting hebben ten onrechte niet naar onze informatieavonden komen.

  1. Wordt aan de Raalterweg bij mensen die al een Ziggo-aansluiting hebben ook glasvezel aangelegd? Beantwoording: Ja, aan de Raalterweg en omgeving wordt, ook bij mensen die al een Ziggo-aansluiting hebben glasvezel aangelegd. Voorwaarde hiervoor is dat van deze mensen minimaal 30% meedoet. Dit in tegenstelling tot het buitengebied, waar een deelname van minimaal 60% vereist is.
  2. Moeten de bewoners van de Raalterweg die al een Ziggo-aansluiting hebben ook een toeslag betalen? Beantwoording: Nee, bewoners van de Raalterweg en omgeving die al een Ziggo-aansluiting hebben betalen geen toeslag zoals de bewoners van het buitengebied. Zij betalen straks alleen voor hun abonnement aan de provider, gelijk aan de situatie als zou men in de kern van Wesepe wonen.

Ongetwijfeld heeft ook u nog meer vragen voor ons. Kom ze daarom stellen, op 20 of 24 november in het Wapen van Wesepe. Aanvang 20.00 uur. Neemt u uw buren ook mee?

Scroll to Top