Blokfluitlessen aansluitend op Ontdek Muziek

blokfluitlesNaar aanleiding van de introductielessen ‘Ontdek Muziek’ heeft de Harmonie Wesepe besloten om in ieder geval een blokfluitproject te starten voor kinderen vanaf groep 4. In deze opstapcursus blokfluitsamenspel kunnen kinderen leren noten lezen, blokfluitspelen en samenspelen.

Van november t/m maart maar met uitzondering van de vakanties wordt er iedere week een half uur lesgegeven in groepjes van 4-6 kinderen door dirigent Dries Lansdorp. De lessen vinden plaats in het Wapen van Wesepe op maandagavond van 19.00 – 19.30 uur.

Het blokfluitproject wordt afgesloten met een optreden op het lenteconcert, samen met de fanfare van de Harmonie Wesepe. Het lenteconcert vindt plaats op zondagmiddag 15 Maart 2015. Na 15 maart bestaat de mogelijkheid om verder te gaan op een instrument naar keuze. Dat kan zijn bugel, trompet, saxofoon, hoorn, bariton, trombone, slagwerk etc.

De blokfluitlessen kosten, na aftrek van een subsidiebijdrage van de Harmonie € 60,= p.p. Dit is inclusief een kunststof blokfluit, lesboek, potlood met gum, muzieklessenaartje en muziektas.

Scroll to Top