Wesepe barst van (nieuw) talent

Tempo-WesepeDat Wesepe warm loopt voor alles wat met revue, toneel, muziek en zang te maken heeft wisten we al. Dat blijkt ieder jaar weer op al die talloze evenementen die worden georganiseerd door de verschillende verenigingen. Tempo kent u allemaal van revue, toneel en het openluchtspektakel.

Tempo wil komende winter graag met kinderen een voorstelling gaan geven, we denken nl. dat er in Wesepe veel kinderen wonen die ook wel eens op het toneel willen staan en in de huid van iemand anders willen kruipen.

Dit bleek onder meer toen we figuranten onder kinderen zochten tijdens het openluchtspektakel en er zich veel meer kinderen aanmelden dan we nodig waren. Nu is het dus voor jou de kans om een keer echt mee te doen met een jeugdvoorstelling. Gezocht word naar kinderen in de leeftijd van 8 t/m 15 jaar. Lijkt het jou leuk om mee te doen of wil je meer weten over deze nieuwe Tempo activiteit, meld je dan zo spoedig mogelijk aan bij:

mail@tempowesepe.nl of Gerard Willemsen tel.0621965983

Scroll to Top