Verslag Stipp 2014

Tijdens de Stipp-week hebben we het redelijk getroffen met de weersomstandigheden. Het was behalve op de woensdagavond buiten goed vertoeven, mede door de gezellige tent gesponsord door de familie Jalink.

Op de maandag, woensdag- en vrijdag avonden zijn er poulewedstrijden in Wesepe gespeeld, daarnaast op de overige avonden ook op de sportparken in Olst en Wijhe. Op zaterdagmiddag zijn de halve finales in Wijhe gespeeld, de finale wedstrijden zondag in Olst.

Dit jaar deden voor Wesepe twee dames dubbels en één heren dubbel koppel mee. Onze koppels hebben allen goed gestreden maar alleen Ingrid en Ans zijn door gedrongen tot de finale. Zij hebben na een spannende strijd, tegen een dames koppel uit Wijhe de finalestrijd gewonnen!

Maar… we hopen wel dat er volgend jaar nog meer deelnemers enthousiast worden en vanuit Wesepe zich opgeven dan wel als koppel ofwel individueel!  Dankzij de inzet van onze vrijwilligers is het tijdens het Stipp-toernooi op ons park gezellig en goed verlopen, hiervoor nogmaals onze hartelijke dank!

Scroll to Top