Trots op uw landschap… zelf aan de slag!

Samen-groenSamen groen, samen met uw buurt of uw dorp aan de slag om natuur & landschap te verbeteren. Staat dat ook op uw wensenlijstje?  Ideeën zijn er vast genoeg maar dat kleine zetje om aan de slag te gaan ontbreekt nog. Landschap Overijssel wil graag helpen.

Buurtbewoners trekken vaak samen op om hun landschap mooier te maken en te houden. Bijvoorbeeld door een ommetje rond hun dorp aan te leggen, bomen te knotten of een natuurspeelplaats te maken. De plannen liggen er soms al, maar voor de uitvoering kunnen ze wel wat ondersteuning gebruiken. Landschap Overijssel helpt graag bij het realiseren van deze goede groene ideeën.

Waarmee kan Landschap Overijssel helpen
Landschap Overijssel vindt het belangrijk dat bewoners met interesse en betrokkenheid naar hun eigen omgeving kijken en met elkaar de kwaliteit willen verbeteren. Daarom willen zij dit jaar en volgend jaar benutten om samen met bewoners hun omgeving te versterken. Dat kan met hun kennis over natuur & landschap, maar ook met een financiële bijdrage.Het belangrijkste is dat het samen gebeurt en dat het concreet gericht is op de uitvoering!

Geef uw idee door
Door uw ideeën aan Landschap Overijssel door te geven kunnen zij u helpen deze te realiseren. Ook als u van een ander goede ideeën verneemt, kunt u deze (laten) doorgeven. U kunt uw idee aanmelden door het aanmeldformulier op de website www.landschapoverijssel.nl/samengroen in te vullen. Tevens vindt u daar meer informatie.

Scroll to Top